Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi
FSMVÜ | Bosphorus Summit 2018
Bosphorus Summit 2018

Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Malezyalı Öğrenciler Birliği (MASAT) tarafından 24-28 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Bosphorus Summit 2018 etkinliğine ev sahipliği yapacaktır.

Dünyanın birçok farklı ülkesinden Malezyalı Öğrenci Birliği başkanlarının katılacağı zirvede, "Genç Liderlerin Buluşması" konspeti altında, liderlik becerilerinin aktarımı, kültürel anlayışın ve sosyal ağların geliştirilmesi, farklı ülkelerde karşılaşılan zorlukların ve önyargıların tespiti ve de eğitimsel ve interaktif becerilerin kullanılarak bu zorluk ve önyargıların fırsatlara dönüştürülmesi hedeflenmektedir.

Etkinlik 24-28 Ocak 2018 tarihleri arasında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Topkapı Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Program dili  İngilizce ve Malayca'dır.

Yer : Topkapı Yerleşkesi
Tarih : 24 Ocak 2018