FSMVÜ | FSMVÜ Mimarlık Bölümü Endonezya Yaz Okulu 2017
FSMVÜ Mimarlık Bölümü Endonezya Yaz Okulu 2017

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Ünivrsitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü ile, Endonezya İslam Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 2017 Yaz Okulu 24 Temmuz 2017 tarihinde Endonezya'nın Jogjakarta şehrinde başladı. Üniversitemizden 5 öğretim üyesi ve tamamı Mimarlık ve Tasarım Fakültesinden olmak üzere 30 öğrencinin katıldığı programda, üniversitemiz katılımcıları, Endonezya İslam Ünivrsitesi Rektörü Nandang Sutrisno ve Mimarlık Bölümü Başkanı Noor Cholis Idham tarafından karşılandı. Yerel basın tarafından ilgiyle karşılana açılış programı, jogpaper.net isimli haber sitesinin ana başlıkları arasında yer aldı.

18 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan yaz okulu programı kapsamında, Jogjakarta şehri ve çevre bölgelerdeki mimari yapılar ve tarihi siteler ziyaret edilecektir.

Yer : Endonezya- Jagjakarta
Tarih : 24 Temmuz 2017