FSMVÜ | Nusantara Festival 2017
Nusantara Festival 2017

Osmanlı-Malay Dünyası Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uluslararası İlişkiler Ofisi işbirliği ile 23 Kasım 2017 Perşembe, saat 14.00’te “Malay Dünyası Kültür Şöleni” düzenlenecektir.

Bugünkü Malay dünyası sınırlarını ve Malay dünyası kültürünün coğrafi olarak anavatanını temsil eden Nusantara ismi altında gerçekleştirilecek şölende, Malay dünyası mutfağı, Malay dünyası dansları, bölgenin geleneksel oyunları ve çeşitli kültürel aktivitelerin sunumları yapılacaktır. Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler’den öğrencilerin kendi stantlarında ülkelerinin tanıtımını da yapacağı etkinlikte, Malay dünyası kültürünün tanıtılması hedefleniyor.

Malay dünyasını yakından tanımak isteyen tüm personelimizi ve öğrencilerimizi Nusantara Festivaline davet ediyoruz.

Etkinlik Türü : Kültürel
Yer : Haliç Kampüsü D Blok