A Seminar on Ottoman-Malay World Relations

Pandemi nedeniyle merkez olarak uzun bir ara vererek fiziksel ortamda bir araya gelememiştik. Pandemi sonrası yapacağımız ilk fiziksel etkinliğimizde, Malezya Selangor Üniversitesi Rektörü Prof. Dato'. Dr. Mohammad Redzuan Othman ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Hakkı Kadı Hocalarımızın katılımyla Osmanlı-Malay Dünyası ilişkilerini iki farklı olay üzerinden değerlendireceğiz.

Osmanlı İmparatorluğu'ndan Türkiye'ye geçiş sürecinin Malay Dünyasından nasıl okunduğu ve Cohor Sultanı Sultan Ebubekir'in İstanbul Seyahati konularının değerlendirileceği programımız 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 10.30-12.30 arasında Üsküdar Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Konuya ilgi duyan araştırmacıları aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Üsküdar Yerleşkesi Adres: Valide-i Atik Mah. Eski Toptaşı Cad. No: 91 Üsküdar/İstanbul

Ulaşm :

Etkinlik Türü : Seminer